sunnuntai 8. syyskuuta 2019

RAC VIDEOT




(
Edit. Päivitys 26.3.2021: Myös brittiläinen Bitchute on alkanut viimeisen kuukauden aikana poistaa valtiollisten toimien painostuksesta systemaattisesti "vihamielistä materiaalia" so. videoita, joita järjestelmä pitää omien valheidensa jatkuvuuden uhkana. Siksi moni allaoleva linkki saattaa olla toimimaton.

Poliittiset lobbausjärjestöt, lähinnä juutalaisten etujärjestöt ja vasemmiston miehittämät "kansalaisjärjestöt", alkoivat vaatia Bitchuten suitsimista jo vuosi sitten kun alustalle oli alkanut virrata toisinajattelijoiden videoita. Exodus Bitchuteen tapahtui ajankohtajana (v.2018-2020) jolloin YouTube oli käytännössä  tuhonnut kaikkien valkoisten oikeuksia edistävien tilit. 

Sananvapauden kumoamisen työkaluksi Iso-Britanniassa on tullut  mediaa valvova sionistinen säännöstelyelin Ofcom, jonka ensimmäinen informaatiohyökkäys kohdistui juuri Bitchuteen. Asiasta kertoi hiljattain The Times uutisessaan ‘Hateful’ BitChute video site is first test for Ofcom (saman jutun voi lukea kokonaisuudessan juutalaisten etujärjestö CST:n blogista). Jo pitkin viime vuotta globalistiset brittimediat ovat kampanjoineet Bitchutea vastaan, jotta se rajoittaisi aidon poliittisen opposition sananvapautta.

Valkoisille vihamielisen järjestelmän asiamiehenä toimiva valtamedia näyttää pääseen nyt tavoitteeseensa sen saatua ainakin toistaiseksi tukittua ankarimpien kriitikkojensa kanavan. He ehkä voittivat tämän taistelun, mutta eivät koko sotaa, sillä liberaalisosialistisen hegemonian vastavoimaksi on nousemassa täysin omat alustansa, joissa kunnioitetaan sananvapautta. 

On sanomattakin selvää, että lännen maolaisessa kulttuurivallankumousilmapiirissä teknotyranneista ja hallituksista riippumattomat alustat alkavat kiinnostaa suuria massoja yhä enemmän. Samalla uudet käyttäjät saavat informaatiota ja vastakulttuuria, joista hallitseva media haluaa vaieta.)

                                       ////////////////////////////////////////////////////////    


Youtuben poistettua useita videoita palvelustaan, moni vanha Veriyhteys-artikkeli sisältää toimimattomia linkkejä. Bitchute sivusto on youtubea vapaampi alusta julkaista materiaalia. Mielivallan ja ilmiantojen varaan rakennetun järjestelmän sijaan alustalla on säännöt jotka mahdollistavat mielipiteenvapauden.

Videoiden käynnistyminen vie hetken kauemmin kuin Youtubessa. Alustan tekniset parannukset ja nopeutuminen korjautuu suosion noustessa. Monopoliasemaa tavoittelevien monikansallisten alustojen sijaan, suosi vaihtoehtoa.
Genocide Wolves – We will never die
https://www.bitchute.com/video/GCFHRF3J6lyf/
Paljon muita. Lisää tulossa.
https://www.bitchute.com/channel/nsma/

Teksti ja linkit: Veriyhteys-kollektiivi

KORSO EASTER FEST 31.3.2024

MISTREAT! Rock Bear järjesti pääsiäis viikonlopulle neljän päivän tapahtuman. Torstai ja lauantai olivat perinteisempää Black Metalia. Perja...