maanantai 29. tammikuuta 2024

Puhdistus: Nenäpäivä (musiikkivideo linkkinä)

 


Ylen pakkoveroa maksaville kansallisrealisteille pahamaineisen Nenäpäivän poistuminen tämän vuoden tv-ohjelmistosta on otettu ilolla vastaan. Asiasta kertoi mm. Ylen verkkosivu uutisjutussaan Ylen ja Nenäpäivä-säätiön pitkä yhteistyö päättyy. Mustien afrikkalaisten ja bangladeshilaisten paarioiden väestöräjähdystä kiihdyttänyt Nenänpäivän "auttamisohjelma" päättyy ainakin Suomessa, koska Nenäpäivä-säätiö ei suostunut tekemään hyväntekeväisyyttä suomalaisten vähäosaisten puolesta.

Pirkanmaalla vaikuttanut hatecore-ryhmä Puhdistus teki vuonna 2017 albumin Monoa Antifalle, josta jäi yli joitakin kappaleita. Ajankohtaiseen aiheeseen sopien yksi biiseistä oli nimeltään "Nenäpäivä", jonka voi kuunnella täältä.

keskiviikko 10. tammikuuta 2024

EUROSENTRISESTI RADIKAALIN VAIHTOEHTOMUSIIKIN TOP 10 VUONNA 2023

Vuosi 2023 oli kansanvihollisten kulttuurihegemoniaa vastustavassa ja kansallista identieettiä puolustavassa musiikkikulttuurissa rikas. Se näkyy myös tällä listalla, sillä perinteisen RAC:n ja Oi:n lisäksi mukana on mm. rock-a-billyä (Pluton Svea), black metallia (Two Runes) ja dark ambientia (Archipelago Solution). 

Lista ei ole kiveen hakattu totuus, vaan sen tarkoitus on antaa lukijoille suosituksia mitä levyjä kannattaa kuunnella (tai mieluiten ostaa) vuoden 2023 osalta.


1. Pluton Svea: Rocket 88 (Midgård Records) * Ruotsi

2. Mistreat Muke solo: Patriotic Tunes volume three (PC Records) * Suomi

3. Two Runes: Victory Eternal (IG Farben Produktion) * Suomi

4. V/A: Operaatio Kotkanpesä (D88 Records) * Suomi

5. Aryan Brotherhood: Weisse Kraft (PC Records) * Saksa

6. Fraction: Restons Soudés (Martel en Téte) * Ranska

7. Forward into War: Born and bred (Askania Productions) * Australia

8. Archipelago Solution: Accelerate! (Europa Erwache Productions) * Suomi

9. Condemned 84: The Crusade contnues... (Askania Productions) * UK

10. Vastarinta: Taistelkaa! (D88 Records) * Suomi

KORSO EASTER FEST 31.3.2024

MISTREAT! Rock Bear järjesti pääsiäis viikonlopulle neljän päivän tapahtuman. Torstai ja lauantai olivat perinteisempää Black Metalia. Perja...