sunnuntai 29. syyskuuta 2024

ISD-muistokonsertti: White Minority, kulttuurikeskus Otsola, Hyvinkää 28.9.2024

Ian Stuart Donaldsonin kuolemasta tuli aikaisemmin tässä kuussa kuluneeksi 31 vuotta ja perinteitä kunnioittaen järjestettiin suomessakin muistokonsertti.

Järjestäjänä toimi tällä kertaa Blood & Honour Helsinki hieman pienemmässä mittakaavassa, mutta tärkeintä on perinteen vaaliminen ja se että näitä keikkoja järjestetään. Blood & Honour on muutenkin itseoikeutetusti se taho jonka kuuluukin nämä muistokeikat järjestää, sillä onhan kyse kuitenkin perustajajäsenen muistotapahtumasta.

Tänä vuonna esiintyjiä oli yksi kappale ja se oli kotimainen skeneveteraani White Minority, joka työstää parhaillaan uutta materiaalia, josta päästään nauttimaan lähitulevaisuudessa. Paikalla oli myös tuttuun tapaan levymyyntiä kun Distroyer 88 juhlisti viisivuotista taivaltaan ja myi levyjä pienillä alennuksilla, myös BH support -tuotteita oli kaupan.

Illan alussa olikin hyvin aikaa levyostoksille, tuttujen moikkaamiselle ja yleiseen jutusteluun ennen kuin White Minority kapusi lavalle ja aloitti settinsä "United Strenght" kappaleella. Tästä seurasikin sitten muutama tuttu biisi lisää debyytiltä sekä Mistreat/White Minority levyltä, kunnes saimme kuulla täysin uuden kappaleen "Ruins of our Fatherland", joka on tulevan levyn materiaalia.

Ensikuuntelulla varsin kova ralli kyllä ja osoittaa sen, että bändi on kovassa iskussa myös uusien biisien sävellyksen suhteen. Soitto oli todella varmaa ja saikin yleisön mukaan yhteislauluun ja pientä pittiäkin oli yleisön joukossa.

Allekirjoittanut joutui ikävä kyllä poistumaan hieman ennen keikan loppua, mutta sain kuulla että varsinaisen setin jälkeen yleisö huusi vielä bändin lavalle vetämään Skrewdriverin Streetfight coverin joka innosti bändiä vetämään vielä myös "Kadut Kaupungin" ja "The Enemy" biisit debyytiltään! Kaiken kaikkiaan varsin hyvä ilta.

Illan varsinainen settilista:

1. United Strenght
2. Antifa
3. Kipua ja Vihaa
4. Soldier
5. Get Out
6. No More Lies
7. Ruins of our Fatherland
8. Werewolf
9. Heroes of our Race
10. Never Denied
11. Feel My Pain
12. Send Them Back
13. Masterrace
14. Streetfight
15. The Enemy
16. Kadut Kaupungin

Arvio: Kurja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ISD-muistokonsertti: White Minority, kulttuurikeskus Otsola, Hyvinkää 28.9.2024

Ian Stuart Donaldsonin kuolemasta tuli aikaisemmin tässä kuussa kuluneeksi 31 vuotta ja perinteitä kunnioittaen järjestettiin suomessakin m...