tiistai 25. syyskuuta 2018

VollkontaCt:n rumpali ”Flubber” mahdollisen poliittisen murhan uhri


Näytebiisi myös kännykkää seuraaville (älypuhelimessa kuvalinkki ei välttämättä näy).

Viimeisempien tietojen mukaan VollkontaCt-yhtyeen rumpali ja salafistien vastaisen HoGeSan (Hooligans gegen Salafisten) aktiivi Marcel Kuschela alias ”Captain Flubber” ei kuollutkaan oman käden kautta kuten saksalaismediat ovat aiemmin kertoneet. 32-vuotias Kuschela löydettiin viime viikon keskiviikkoiltana verissään läntisen Saksan Mönchengladbachin keskustassa sijaitsevan Abteiberg-museon portailta. 

Saksan valtamediat ovat vaienneet Kuschelan erittäin epäilyttävästä kuolemasta lähes täysin. Ne harvat, jotka ovat tapauksesta kertoneet kuten Bild-lehti, väittävät, että kyse olisi ollut itsemurhasta. Itsemurha-teoria on kuitenkin erittäin epätodennäköinen ensinnäkin siksi, että Kuschelan yläruumista löydettiin viisi kuolettavaa pistohaavaa.

Viranomaiset ja media ovat olleet ymmärrettävästi tapauksesta varpaillaan, sillä ne pelkäävät syystäkin Chemnitzin joukkomielenosoitusten uusintaa. Jo heti kuolemaa seuraavana torstai-iltana Mönchengladbachissa järjestettiin iso muistokulkue ”Captain Flubberin” kunniaksi, mikä ehti säikäyttää hallitsevan eliitin, koska se uskoo mielenilmausten leviävän muualle Saksaan.

Ensimmäisten uutisten jälkeen tapauksesta on tihkunut sen verran uutta tietoa, että poliisin tutkinta puhuu nyt murhasta. Mönchengladbachin pormestari Hans-Wilhelm Reiner ilmoitti puolestaan Facebook-sivullaan, että ”poliisi tekee kaikkensa selvittääkseen jutun mahdollisimman nopeasti” ja että ”Saksan oikeusvaltio varmistaa, että syylliset tullaan rankaisemaan”.

Median levittämä teoria itsemurhasta ei alun alkaenkaan pitänyt paikkaansa. Ystävien mukaan Bremenistä kotoisin olleella ”Flubberilla” ei koskaan ollut itsetuhoisia ajatuksia. Päinvastoin hänen elämänsä hymyili, sillä hän oli aloittanut juuri suhteen nuoren naisen kanssa. Lisäksi hänen rakas koiransa parantui hiljattain vakavasta sairaudesta. Vieras kaupunki, ilta-aika ja lukuisat puukoniskut rinnassa puhuvat sen sijaan sen puolesta, että hänet väijytettiin. Vihjeitä on tullut paljon ja tällä hetkellä ne viittaavat turkkilaistaustaisiin salafisteihin. Liittokansleri Angela Merkelin kansanvaihto-projektia kannattavat äärivasemmistolaiset ryhmät ovat myös vakavan epäilyn alaisia.

Teksti: RL

 

EDIT: Saksalaiset uutislähteet ovat antaneet virheellistä tietoa kuten että: ””Der am Mittwochabend in Mönchengladbach entdeckte Tote ist der Mitgründer des Netzwerks HoGeSa (Hooligans gegen Salafisten) und Musiker in der Band „Kategorie C“ Marcel Kuschela.” Uutisissa on sekoitettu Marcel Kuschela Kategorie C:n kitaristiin Marcel Buxbaumiin. Marcel ”Flubber” Kuschela oli toki Kategorie C:n läheinen ystävä, mutta vaikutti pääasiassa Hogesa-liikkeessä ja soitti bändissä nimeltä VollkontaCt”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MAINOS: Ukkometso 4.5.2024!